søndag 15. november 2009

By og land - hand i hand

Slagordet Arbeiderpartiet prøvde å vinne velgere med for noen år siden, men som ikke har slått gjennom i Norge. Men her i Uganda har de sannelig fått det til. Kampala har ca 5 millioner innbyggere og kanskje enda flere dyr.
Hver natt er det hundeslagsmål og hunder i Afrika de bjeffer ikke, men de uler. Hadde jeg ikke vist bedre ville jeg trodd senga mi var plassert i ødemarka blant ulver.
Og hver morgen rundt halv seks begynner en konkurranse blant hanene i nabolaget om høyest galing. Hanen rett utenfor huset her kvalifiserer seg meget godt – hver morgen kl halv seks.
Dessuten går sauer, geiter og kyr fritt rundt i gatene her. Det var ikke akkurat dette jeg hadde forventet meg av storbylivet, men jeg ville blitt skuffet visst forestillingen min om Afrika var riktig.

2 kommentarer:

  1. Og hva galt har kattene gjort som ikke nevnes her???

    SvarSlett
  2. Hei Beatemor! Så utrolig kult å lese litt om hvordan du har det i Uganda! Du skriver veldig bra- så det er artig bare det å lese også, men uansett veldig fint å kunne følge litt med på hva du gjør in africa! Jeg har så klart lagt til bloggen din på favoritter (ja, det skulle du ikke tro tekniske astrid skulle få til, men joda!) så følger flittig med på nye innlegg og bilder! Håper du har det så fantastisk som det ser og høres ut, jeg unner det deg så inderlig. Her i Oslo går forøvrig alt på skinner, OD-året er nesten over, bare Alltinget igjen neste helg! Rart å være med på OD uten DKMR, uten CK på kontoret og uten kakebaking på skåla! Du må kose deg masse videre i det rosa huset og med de søte ungene, herregud, det er få jeg vet om som kunne passet bedre til dette enn deg! Gleder meg til å se deg igjen.. til sommern? Klem fra Astrid

    SvarSlett