lørdag 30. januar 2010

Infield.

Jeg har nå vært en uke på Infield - en ukes kurs med lærere fra Norge. I all hovedsak har vi spist mye norsk godteri og lest norske aviser og Donald. Men likevel fikk vi presset inn litt pedagogisk greier der blandt annet vi skulle sette oss et mål som vi skulle oppnå den siste tida i Uganda. Mitt mål var å få flere venner. Rettelse: Få venner. Jeg vet det er tragisk, men det er altså sannheten. Jeg har ingen venner. eller, jeg har en venninne, men hun har jeg ikke snakket med siden november.


Så nå skal jeg altså på vennejakt, og jeg satte opp en plan for hvordan jeg skulle skaffe meg disse vennene. På hvilken arena finner man venner i Uganda?

1) Jeg skal fra i morgen av gå i kirka. I morgen kl 8 begynner gudstjenesten og jeg skal sitte på første rad.
2) Jeg skal ut å danse. (med livvakt, naturligvis). Så i kveld skal jeg arrangere utekveld på byen med en venn av min norske venninne. Han skal passe på mens jeg skal få venner.
3) Jeg skal snakke med naboene mine. Jeg begynte faktisk i dag tidlig, og ble invitert med på helgetur med to aldrende menn. Jeg takket fint nei.

Så...tror dere dette vil virke??
Vi gjorde litt andre ting på infield som å sykle.
Og vi spiste norsk sjokolade
Og jeg har jo venner!
Irene fylte 20 år!
Og jeg har enda flere venner.
Jeg fant et sted ca 2 timer unna der jeg bor som selger fantastisk sjokolademilkshake!
Her er deler av gjengen som var på Infield sammen.
Og Oda er en god venn og skaper god underholdning.
Og de hadde Pepsi Max der! Etter 4 måneder samkte det utsøkt!
Her sitter jeg å legger slagplanen for å skaffe meg venner.

3 kommentarer:

  1. 4 mnd uten pepsi max??? i har drokke 23 store flaska på 14 daga. stolt :)

    SvarSlett
  2. Fine Beate. husk det forrige innlegget "en fremmed er en venn du ikke kjenner" - så egentlig har du sykt mange. Jeg vil ihvertfall fortsatt være vennen din da, hvis det går bra? Håper du fortsatt har det så bra og fint og eventyrlig og jævlig men kult som det ser ut som. Gleder meg til å se deg.. til sommeren? Klem fra Astrid

    SvarSlett
  3. Jeg synes du er flink jeg, Beate! Og er sikker på at målene om å få flere venner skal gå! i mellomtiden forventer jeg oppdateringer, så skal jeg se om jeg får jobbet litt med mine mål og! hehe

    SvarSlett